Bra smak...

Min man och mina två prinsessor har gått till sjöss, så vad händer när katten är borta.
 
Jo, tanten i mig kommer fram och spelar Peter LeMark på HÖG volym och städar och plockar och har mig.
Jag vet bara två personer under 30 som lyssnar på Peter, de är jag och Idas Joel. Vi har god smak vi.
Eller så är vi bara skitgamla i unga kroppar... nä, god smak!
Jakob Hellman ska vi inte heller glömma, de brassas de på när jag är själv och sjungs med högt till varenda låt som sitter som inklistrat med superlim i min hjärna.
Och skäms gör jag tydligen inte de minsta!

Äckel

 
 
Det finns vissa fördelar med att sommaren börjar lida mot sitt slut.
Eller TRE, som jag kan komma på såhär direkt.
Utan inbördes ordning kommer de (jävlarna)
 
Fästingar
Till vilken nytta? Om nån vet vad dom gör för nytta i vår värld är jag säkert beredd att ändra uppfattning, men som det är i dagsläget tycker jag bara att dom är äckliga, vidriga och onödiga! TVÅ har jag plockat på mig själv i veckan, och ett gäng på tjejerna i sommar och Ernst ska vi inte snacka om... flera om dan..
sen har vi
 
Harkrankor/Pappalångben
Kärt barn har många namn, detta äckliga djur som tycks hitta mig överallt och helt appropå inget anfaller utan att ens vara medveten om att jag kommer slå ihjäl den men MÅNGA slag, om spindlar är äckliga, vad är då vingbeklädda spindlar som anfaller..
sen har vi dom,
 
Flugorna
Märk väl att jag använder plural, för hos oss med denna (otroligt vackra) utsik:
 kan ni ju själva lista ut att en fluga sällan kommer ensam, utan vi snackar MÅNGA MÅNGA envetna små rackare, inte lita äckliga som ovanstående insekter, men deras envetenhet gör att dom förtjänar en plats på min lista.
 
Därav kan jag se fram emot kallare årstider när dom små liven ligger och sover eller vad dom nu håller på med, jag LÄNGTAR tills jag slipper dom!

26 år

 
Förra veckan, alltså vilken vecka!
De va veckan då jag blev ett år äldre och ändå så ung att de knappt är lönt att uppmärksamma.
Jag blev så galet uppvaktad och fick så otroligt många goa kramar och grattisönskningar av precis alla, och varenda kram värmde långt in i själen.
De är nått visst med ens alldeles egna dag.
Och presenter ska vi ju inte glömma.
Min familj skämde i vanlig ordning bort mig alldeles på tok mer än vad jag förtjänar och jag fick både boots, tidningsprenumeration och ansiktsbehandling. Min söta mamma och syster kom även de med fina presenter. Och jag är numera ägare till en underbar turkos margretheskål. Jo, så smakar bullarna eller våfflorna nu lite lite bättre så är de för att de göttat till sig i en står skål av kärlek.
Massa mer fint har jag fått av alla nära och kära. Blommor, skönsång, ljusstakar, Ernst mm
Och de fina med att fylla år är att man blir uppvaktad. Att man får ett grattis och någon som tänkt lite speciellt extra på en. Fint känns de!
Alla ting man får gör ju såklart att man blir glad för att någon tänkt till & vet vad man önskar sig eller vad man blir glad av, men ett grattis värmer så långt så långt!

Jo, havskräftor och räkor, de fick jag på min alldeles egna dag för dom jag gillar vet va jag gillar.
Fattar ni hur bra jag har de. 
De gör jag, och tacksam är jag över de, varje dag, hela tiden!! 

En skvätt sommar

 
 
Sådär ja, då va första jobbveckan efter semester gjord.
Snabbt går de, både första veckan efter semestern och den fyra veckor långa semestern.
Lite semester är de dock att komma hem efter jobbet till sommarbruna glada tjejer och deras pappa som dom kört slut på med allt badande, djurparksbesök, glassätande och annat skoj som hittas på när katten är borta.
 
Augusti är en bra månad på så många sätt.
Varmt på dagarna, men friskt nog i luften att man sover gott om nätterna.
Fortfarande är de mycket, fasen va jag tar i, men en skvätt, sommar kvar.
OCH
Nu kommer de, de som kan låta så himmla konstigt att jag erkänner, eller så är jag bara vuxen och klok nog att inse att man inte kan åtgärda årsskiftningarna, utan allternativen är att flytta till varmare breddgrader eller lära sig gilla de.
Vi ska flytta till värmen, men absolut inte än på länge, (sådär 25.30 år länge) och inte så länge jag faktiskt ser fram emot hösten
(jo de är sant!!)
Jag kan tycka att efter en RIKTIG sommar, vilket vi haft tur att ha i år, så kan jag se fram emot en
regnig höstkväll när man tagit en skön promenad och en ännu skönare dusch, krypa upp i soffan under en filt med en stor kopp the, massa tända ljus och njuta av smatter på rutan till en riktigt bra bok.
 
Haha, nu kom sanningen i kapp mig samtidigt som jag skriver och jag insåg att jag förmodligen inte kommer hinna dricka mitt the innan de blir kallt, och smattret kommer jag inte höra pga dom två små vilda huliganerna, och promenad.. När de väl regnar & man jobbar åtta timmar kommer jag förmodligen INTE ta en promenad i regn. Och bok, mitt mål i sommar va att hinna läsa MINST en bok, och jag är halvvägs, så de går ju sådär.
 
Men drömma går ju, och den där romantiska bilden av smatter, varmt the under en filt gör att jag ignorerar sanningen och längtar och ser fram emot de ist.
 
 
 
 
Just de, sen drömmer jag om ett par Primeboots också, de är en dröm som hållit i sig under några år, och då kan de nog va värt nu tycker jag. Kanske blir de hösten 2013, ojoj, detta hade varit stort mina damer och herrar, jag tror inte ni förstår (jo mamma gör, men ni andra, som inte drömmer om Primeboots förstår säkert inte.)
 
 
 
 

RSS 2.0