Småting

 
Hittade precis denna fina ljusstake på smating.se
 
Mysig ljusstake, och 1000 kr billigare än fina Kubus 4.
 
 

Uppladdning pågår

Sipprar kaffe och laddar för dagen, som denna lördag består av barnkalas, snuttande på syskon dotter & en del körande. Nu ska jag sminka över det värsta av en lång (men givande) arbetsvecka & snart ge mig iväg.


rice

 
Barnen leker (utan att ha ihjäl varandra!), tvättmaskinen jobbar, kaffedoften sprider sig och även stämmningen av tända ljus och lugn musik.
Jag sitter och tittar  runt på sånnt jag gillar och stannade på en sida som för mig iaf, va ny, men jag kännde att det va obligatoriskt att tipsa om den, nämligen Rice Fantastiskt fina italjenska tallrikar, och en MASSA annat som jag sitter och drömmer om.
Perfekt söndagmorgon med andra ord!

Puuuh..

Innan vi går & lägger oss väljer Selma ringsignal på iphonen, några timmar senare vaknar jag till allt från biltutor till syrsor..
Sen lunkar jag sakta ner för att påbörja dagen, som består av bilkörning, dagislämning, en jäkla massa trafikarbeten som ja inte har tids inplanerat. Jobb jobb jobb, ännu mera körning. Ännu mer planering för att hinna med gympalektioner &mat inhandling & bilbrsiktningar och skoluppgifter & viktiga telefonsamtal... Tja, NU va jag för första gången sen i morse still, och jag ligger just nu mellan mina två blonda sovande prinsessor och bloggar.. Tänkte bli bättre på mkt, blogga, höra av mig mm mm. Jag ska bara... Andas. Ja, och planera upp morgondagen i huvet:)


dream dream dream

Jag är faktiskt inte så lockad av en kitchen Aid, visst att dom är galet snygg aatt ha framme, men funktionsmässigt så fixar dom lixom mer en sockerkaka än ett rejält bröd eller bullbak.
Däremot så DRÖMMER jag om denna UNDERBARA varelse:
Och samtidigt som degen görs i ordning så puttrar kaffet i denna:
 
Problemet (bortsett från att ja inte har varken pengar eller köksplats till de små liven...) är att dom finns i på tok för många färger för att man ska kunna bestämma sig.
Men drömma går ju fint! ☺

VAB

Ochså va de dax för andra barnet att få kåvepenin.
Jag är hemma & vabar, sipprar kaffe och försöker skriva nån typ av packlista mellan danserna med dammsugarn, "blås på min arm mamma" och "jag hade den först" diskussioner.
Framför mig har jag HÖGEN med papper från flyttningsfirmor, försäkringsbolag och allt annat krux. TUR att jag har den bästa utav män som fixar med allt, så jag bara behöver existera.
 
 

RSS 2.0