Hoppsan

 
 
 
 
Det går inget vidare för familjen Larsson för tillfället.
Vissa små har halsont och feber vecka, medans andra hon den där lilla rödtotten har magsjuka från nån annan planet. Och nu har även mannen i huset drabbas och kör en ofrivillig detox som heter duga...
 
Mycket soffmys, tvättande, sovande och försök att få vätska där i mellan.
Känns helt ärligt som att skämt snart. Som att barnen varit sjuka sen innan jul nån gång och att de aldrig vill gå över. Dock en massa olika gojs med vattkoppor, influensa och magsjuka som nån slags virrvarr av sjukdom.
.
.
.
 
MEN, så tacksam jag är att vi i vårt vackra land har ett så bra VAB system, så man faktiskt kan få vara hemma och ta hand om sina juveler när det behövs.
 
Och SÅ tacksam jag är att vår tvättmaskin,som va sönder förra veckan nu är fixad av tvättmaskins lagar mannen. Den behövs när snart 2 åring som liksom kör nån slags rakt ut variant av dedär jag knappt vill tänka på,,, mycket tvätt som du förstår...
OCH
SÅ tacksam jag är att jag på tisdagens möte fick föreläsning om positivt tänkande, man behöver liksom påminnas om de ibland, i magsjuketider då bland annat.
 
 
Jag är så snabb att bilder jag är med på blir suddiga.
Hur som haver
Nyfixade naglar har jag minsann.
Fransk Ombre. Ja men SÅ himla nöjd är jag!
Det gäller ju att va snygg när jag går här hemma och torkar kräk, smidigt så...
.
.
Ha en fin fredag kära du och så kanske jag återkommer med lite inredning i helgen, är man sugenpå MatildeBergs koll måntro? Ah du får de vare sig du vill eller ej!
 
 
 
 

Kommentarer

Lämna nått snällt så blir jag glad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0